Sider

14. november 2016

Margeritter

I august kjøpte jeg en potte med Margeritter for 30 kroner på et hagesenter. Jeg plantet den om i en større potte, og har aldri hatt en sommerblomst som har tålt så mye kulde og blomstret så lenge. I begynnelsen av november kom det kuldegrader, og først da flyttet den inn i kjelleren. Nå vil jeg teste om jeg klarer å drive den frem igjen til våren. Det er nok litt tvilsomt om denne klarer seg gjennom vinteren, men er det noen som har erfaring med overvintring av Margeritter kom gjerne med tips:)
 Margeritt i november 
 Rekordblomstring?

6 kommentarer:

 1. Hei, så flotte margeritter! Jeg er veldig glad i margeritter, men det er sneglene også. De er faktisk helt ville etter disse hvite, så jeg har gått over til spanske margeritter som sneglene ikke vil ha :) Overvintring har jeg ikke lykkes med, men det er ikke dermed sagt at det ikke går an :) Ha en fin ny uke!

  SvarSlett
 2. Hei!
  Så hyggelig at du har lagt deg som følger. Får ikke lagt meg som følger, da jeg ikke har G+. Jeg tror det går å overvintre Margeritter. Hvis jeg husker riktig hadde moren min en stor en. Den stod på et kaldt rom med nordvendt vindu.
  Det kan nok være lurt å klippe den noe ned.
  Ha det godt! Anne

  SvarSlett
 3. Veldig takknemlige disse margerittene, og selv den minste vokser seg veldig stor i løpet av en sesong hvis den får stor krukke. Jeg har ikke hatt problemer med snegler når det gjelder dem, og har heller ikke prøvd å overvintre inne. Ser du har skrevet om Ryvarden, nydelig plass, lenge siden jeg har vært der nå. Ha en fin dag, hilsen Ingeborg

  SvarSlett
 4. Takk for hyggelige kommentarer. Ja jeg får se til våren om min margeritt har overlevd vinteren. Godt tips å klippe den ned.

  SvarSlett
 5. Har aldri visst at margeritten kan overvintre. Fine tips du har fått. Blir spennende å se om den vil seg. Lykke til!
  Hilsen Jannicke

  SvarSlett
 6. Hei, Ja jeg er litt spent på om hvordan planten klarer seg gjennom vinteren:)
  Her skal jeg holde dere oppdatert på resultatet. God helg!

  SvarSlett

Her kan du legge inn tips og kommentarer!