Sider

8. mars 2015

Ut på tur

2015 Friluftlivets år! Og Kvinnedagen!
Vi går mot lysere dager og varmere dager. Vil dele noen glimt fra den daglige turen min. Det er terapi, god mosjon og inspirerende å bruke naturen bare et steinkast fra hjemmet. Man går gjennom mosekledde dalsøkk, og forbi små elver som naturen selv har skapt. I dette området finnes det også flere utsiktspunkter hvor en ser både byen og havet.
De mange løypene og stiene har ikke blitt til av seg selv. Skudenes Fjellag med flere pensjonister i spissen, og lokale frivillige står på for å lage gode turløyper for oss turgåere. Du trenger ikke være lokalkjent for å gå tur i dette området. Fjellaget har gjort en super jobb med å sette opp skilter, så det er ingen grunn til å være en sofasliter på søndagene og hverdagene. Husk gode sko og varme klær. Her finnes det milevis med turløyper for folk i alle alderstrinn. Idag var det typisk vestlandsvær med regn. Da er det ekstra tilfredstillende med en varm dusj, og en kopp te etter turen.
I år er det Friluftlivets år, og vi blir oppfordret til å bli flinkere til å bruke naturen. Og det trengs, for det er mer en nok plass for enda flere der ute. http://www.friluftslivetsar.no

3 kommentarer:

  1. Godt å komme seg ut i skogen en tur. Å når dere har så fine stier forstår jeg godt at dere vil bruke de :)

    SvarSlett
  2. Heisan, Takk igjen for kommentar. Ja synes flere burde gå ut på tur en times tid daglig. Godt for både kropp og sjel:)

    SvarSlett

Her kan du legge inn tips og kommentarer!